WikiStrinda er Strinda historielags leksikon over historiske personer, begivenheter og bilder i tidligere Strinda kommune, Trondheim kommune og Trøndelag fylke.

WikiStrinda er også på Facebook, besøk oss her.


WikiStrinda:Om

Fra WikiStrinda
Hopp til: Navigasjon, søk

Hovedhensikten med WikiStrinda er å legge ut historiske opplysninger om personer, begivenheter, bilder og kartutsnitt fra Strinda.

Strinda var tidligere en stor kommune, der deler av arealet nå ligger i Trondheim eller Malvik kommune. Vi kan derfor komme til å legge ut opplysninger som kan berøre andre kommuner, eller der andre lokalhistoriske foreninger arbeider.

Målsettingen er å spre variert og historisk informasjon til allmenheten på en enkel og kortfattet måte.Vi håper å oppnå økt innsikt i forståelsen av utviklingen i samfunnet over tid.

Spesielt ønsker vi at personer som føler tilknytning til Strinda kan finne opplysninger her i WikiStrinda, på hjemmeside forøvrig, på våre medlemsmøter eller på årboka vår.

WikiStrinda er tilrettelagt av webmaster Torbjørn Rønning. Har du tekniske spørsmål til sidene: send e-post til Torbjørn.

Kontakt vedrørende bidrag til WikiStrinda: send e-post til nettredaktør Jan Åge Habberstad.