WikiStrinda er Strinda historielags leksikon over historiske personer, begivenheter og bilder i tidligere Strinda kommune og Trondheim kommune, samt områder påvirket av trøndere.
WikiStrinda inneholder også artikler av nasjonal interesse, spesielt knyttet til emigrasjon fra Trøndelag.

WikiStrinda er også på Facebook, besøk oss her.Forskjell mellom versjoner av «Gartnerhallen Trøndelag»

Fra WikiStrinda
Hopp til: Navigasjon, søk
 
Linje 10: Linje 10:
 
Historien om '''Gartnerhallen Trøndelag''' ble beskrevet av Jon Jullum i en artikkel i Årboka '' [[Strinda den gang da]] '' for Strinda historielag 2007.
 
Historien om '''Gartnerhallen Trøndelag''' ble beskrevet av Jon Jullum i en artikkel i Årboka '' [[Strinda den gang da]] '' for Strinda historielag 2007.
  
Artikkelen er på 11 sider. Den omtaler Gartnerhallen som startet opp 1.mai 1946 i Dronningens gt 24 og på Frostakaia. Salgsapparatet i Trøndelag og Nord-Norge omtales. I 1965 flyttet Gartnerhallen Trondheim til Tunga.
+
Artikkelen er på 11 sider. Den omtaler Gartnerhallen som startet opp 1. mai 1946 i [[Dronningens gate]] 24 og på [[Frostakaia]]. Salgsapparatet i Trøndelag og Nord-Norge omtales. I 1965 flyttet Gartnerhallen Trondheim til [[Tunga]].
 
+
I 1997 fusjonerte firmaet med BAMA og virksomheten ble overført til BAMAs anlegg på [[Lade]]. Blomsteravdelingen Primaflor drives fortsatt fra lokalene på Tunga.
I 1997 fusjonerte firmaet med BAMA og virksomheten ble overført til BAMAs anlegg på Lade. Blomsteravdelingen Primaflor drives fortsatt fra lokalene på Tunga.
 
  
 
5 fotos er gjengitt i artikkelen.
 
5 fotos er gjengitt i artikkelen.

Nåværende revisjon fra 23. okt. 2019 kl. 19:30

Strinda den gang da
Gartnerhallen Trøndelag
Gartnerhallen Trøndelag
Årbok for
Strinda historielag
2007
Sidetall 11
Forfatter Jon Jullum
Overskrift Gartnerhallen Trøndelag
3 stikkord Næringsliv
Grønnsaker og blomster
Tunga

Historien om Gartnerhallen Trøndelag ble beskrevet av Jon Jullum i en artikkel i Årboka Strinda den gang da for Strinda historielag 2007.

Artikkelen er på 11 sider. Den omtaler Gartnerhallen som startet opp 1. mai 1946 i Dronningens gate 24 og på Frostakaia. Salgsapparatet i Trøndelag og Nord-Norge omtales. I 1965 flyttet Gartnerhallen Trondheim til Tunga. I 1997 fusjonerte firmaet med BAMA og virksomheten ble overført til BAMAs anlegg på Lade. Blomsteravdelingen Primaflor drives fortsatt fra lokalene på Tunga.

5 fotos er gjengitt i artikkelen.

Ønsker du å bestille årboka? Gå da til: [1]