WikiStrinda er Strinda historielags leksikon over historiske personer, begivenheter og bilder i tidligere Strinda kommune og Trondheim kommune, samt områder påvirket av trøndere. WikiStrinda inneholder også artikler av nasjonal interesse, spesielt knyttet til emigrasjon fra Trøndelag.

WikiStrinda er også på Facebook, besøk oss her.


Strindens Promenade Orchester

Fra WikiStrinda
Hopp til navigering Hopp til søk
Strindens Promenade Orcester

Strindens Promenade Orchester ble grunnlagt 28. april i 1963, klokka 17.04 på Havstein kirkegård. Det var tre studenter fra NTH som var lei av å være for gamle til å gå i barnetoget 17. mai. For å gjøre noe med dette startet de altså Strindens Promenade Orchester. Siden den gang har de gledet mange med sin tilstedeværelse på ulike arrangement, og da særlig aktive 17. mai.

Strindens er kanskje den gjengen på Samfundet som har størst kontaktflate utenfor Huset. Det eneste faste oppdrag de har i det Runde Hus - Studentersamfundet i Trondhjem , er å spille Stars & Stribes som punkt nr.2 under festmøter. Bandet innehar verdensrekorden i hurtigspilling av denne marsjen, sist forbedret under UKA-99. Gjeldende rekord er på utrolige 0.50.6. (Normaltid er forøvrig 3.50.00).

Kilde

  • 1. Strindens Promenade Orchester

Eksterne lenker