WikiStrinda er Strinda historielags leksikon over historiske personer, begivenheter og bilder i tidligere Strinda kommune og Trondheim kommune, samt områder påvirket av trøndere.
WikiStrinda inneholder også artikler av nasjonal interesse, spesielt knyttet til emigrasjon fra Trøndelag.

WikiStrinda er også på Facebook, besøk oss her.Signalbygget i Travbanevegen

Fra WikiStrinda
Hopp til: Navigasjon, søk
Signalbygget i Travbanevegen 1 under bygging. Foto: Jan Habberstad 2019
Signalbygget i Travbanevegen 1 under bygging. Foto: Jan Habberstad 2019
Signalbygget i Travbanevegen, gnr 4, bnr 37, i Travbanevegen 1 ved Leangen Travbane er et utleiebygg som blir oppført i 2019 etter at den tidligere bygning ble revet.

Det gamle bygget på eiendommen i Travbanevegen 1 ble revet i 2018 og Signalbygget i Travbanevegen ble oppført fra 2019.

Ruta Entreprenør har skrevet kontrakt med Travbaneveien 1 for bygging av Signalbygget. Bygget er et næringsbygg og ligger kloss opptil E6 øst som er en av byens viktigste innfartsårer.

Kontorbygg som består av en bygning på 6 etasjer hvor den ene etasjen er under bakken. Selve byggingen startet februar 2019 med en beregnet byggeperiode på 15 måneder til en anslått kostnad på 90 mnok med et brutto areal på 5300 m².

Byggherre er Travbaneveien 1 AS og som arkitekt er valgt Norconsult AS Avd Trondheim. Prosjektet utføres i form av totalentreprise som håndteres av Ruta Entreprenør AS som er totalentreprenør.

Andre firmaer, som er koblet på byggeprosjektet i Byggfaktas database, finner vi for eksempel Norconsult AS Avd Trondheim som har deltatt som konstruktør, som ventilasjonsentreprenør er Atmos AS og Flow Trøndelag VVS AS er valgt som VVS-entreprenør. El-installasjonene håndteres av Elteam AS mens Sverresborg Malerservice AS er valgt som gulventreprenør og Sverresborg Malerservice AS stod for malerarbeidet.

Kilde

  • 1. Gis-link
  • 2. Gule sider
  • 3. Produktfakta