WikiStrinda er Strinda historielags leksikon over historiske personer, begivenheter og bilder i tidligere Strinda kommune og Trondheim kommune, samt områder påvirket av trøndere. WikiStrinda inneholder også artikler av nasjonal interesse, spesielt knyttet til emigrasjon fra Trøndelag.

WikiStrinda er også på Facebook, besøk oss her.


Ranheimsvegen 9 - Nybygg

Fra WikiStrinda
Hopp til navigering Hopp til søk
Ranheimsvegen 9. Foto: Tore Forbord 2019
Ranheimsvegen 9. Foto: Jan Habberstad 2019

Glassbygget i Ranheimsvegen 9, gnr 4/16 ved Leangen, ble bygget i 2018.

Nybygg av kontorbygg tilsvarende 2 bygninger i Trondheim på 6 etasjer. Selve byggingen startet mars 2018 med en beregnet byggeperiode på 18 måneder til en anslått kostnad på 270 mnok med et brutto areal på 17000 m².

Byggherre er Aro AS og som arkitekt er valgt Voll Arkitekter AS. Prosjektet utføres i form av totalentreprise som håndteres av HENT AS som er totalentreprenør.

Ser vi på andre firmaer, som er koblet på byggeprosjektet i Byggfaktas database, finner vi for eksempel Dr.Ing. A. Aas-Jakobsen Trondheim AS som har deltatt som konstruktør, som ventilasjonsentreprenør er Teknisk Ventilasjon AS og GK rør AS er valgt som VVS-entreprenør. El-installasjonene håndteres av Elteam AS mens Brødr Olsen Mur & Bygg AS er valgt som gulventreprenør og Malerfirma Edvardsson AS stod for malerarbeidet.

Tidligere bebyggelse, se Ranheimsvegen 9.

Kilde