WikiStrinda er Strinda historielags leksikon over historiske personer, begivenheter og bilder i tidligere Strinda kommune og Trondheim kommune, samt områder påvirket av trøndere. WikiStrinda inneholder også artikler av nasjonal interesse, spesielt knyttet til emigrasjon fra Trøndelag.

WikiStrinda er også på Facebook, besøk oss her.


Ranheimsvegen 9

Fra WikiStrinda
Hopp til navigering Hopp til søk
Ranheimsvegen 9. Foto: Jan Habberstad 2014

Ranheimsvegen 9, gnr 4/16 ved Leangen, rommet kontorer, servicelokaler og lagerlokaler for Trondheim Bygginvest AS og deres leietakere.

Eiendommen bestod av ett kontorbygg, ett kaldtlager og et kontor/lagerbygg. Eiendommen ble utleid til Murarbeid AS, Hitra Kranservice AS, MG Auto og Brachan Parkettstudio AS.

Kontorbygget på 637 m2 var et gammelt bolighus som ble påbygd med noen brakker. Her holdt administrasjonen til Murarbeid AS til. Kontor/lagerbygget på 1 500 m2 inneholdt verksted og lager for Murarbeid AS og Bilfirmaet MG Auto AS. I tillegg er det kontorer og kantine/showrom i bygget. Kaldtlageret på 1 220 m2 hadde en parkeringskjeller til 28 biler. I 1. etasje leide Hitra Kranservie AS og Brechan Parkettstudio AS. Trondheim Bygginvest AS ervervet eiendommen i 1.1.2008.

Kontorbygget ble bygget som enebolig i 1960. Bruksendring til kontor i 1981. Det ble påbygd i 1988 og er pusset opp de senere år. Kontor/lagerbygget ble bygget i 1976 og kontoravdelingen ble pusset opp de siste år. Kaldtlagere ble ferdigstillt i 2003.

Ny bebyggelse her fra 2018, se Ranheimsvegen 9 - Nybygg.

Kilde

  • 1. GIS-link
  • 2. Gule sider
  • 3. Nettsted Trondheim Bygginvest AS