WikiStrinda er Strinda historielags leksikon over historiske personer, begivenheter og bilder i tidligere Strinda kommune og Trondheim kommune, samt områder påvirket av trøndere. WikiStrinda inneholder også artikler av nasjonal interesse, spesielt knyttet til emigrasjon fra Trøndelag.

WikiStrinda er også på Facebook, besøk oss her.


Brukerdiskusjon:Sture

Fra WikiStrinda
Hopp til navigering Hopp til søk

TMG

Svar fra Sture: Her var det mye å vurdere og prøve ut. Det må jeg bruke litt tid på. Et par ting ser jeg med en gang:

1. Alt som er i en gedkomfil kan legges inn i TNG.

2. Så er det stedsangivelse som må være likt skrevet i Gedkomfilen og i TNG. F. eks. gravsted: Jeg har begynt å skrive det på følgende måte som et eksempel: Ranheim gravplass, Trondheim, Trøndelag. Jeg ser at det kalles nå for gravplass i stedet for kirkegård. Rekkefølgen er gravplass, kommune, fylke. Alt etter ny inndeling Kommer med noen forslag til nye tema.


TMG


Er inne og skriver her nå, men dette er vel et forum for brukere med passord?

Jan

Jeg fikk beskjed på skjermen om at det var en melding til meg på min diskusjonsside, men hva skjer hvis du lager en melding på din diskusjonsside. Hvordan fikk du min melding, Jeg har ikke sendt den til deg! Blir borte en tid fra PC-en no!!

Sture

Her har jeg sett hva dere skriver, men ikke lagt inn noen kommentar. --Torbjorn (diskusjon) 3. jan. 2022 kl. 17:31 (UTC)

Hei!

Utmerket innspill.

Savner kanskje en innledning om veisystemet fra gammelt av med kart

Jan