WikiStrinda er Strinda historielags leksikon over historiske personer, begivenheter og bilder i tidligere Strinda kommune og Trondheim kommune, samt områder påvirket av trøndere.
WikiStrinda inneholder også artikler av nasjonal interesse, spesielt knyttet til emigrasjon fra Trøndelag.

WikiStrinda er også på Facebook, besøk oss her.Astor Fotballklubb

Fra WikiStrinda
Hopp til: Navigasjon, søk
Astor FK.JPG
Astor Fotballklubb er en fotballklubb med geografisk nedslagsfelt på midtre Byåsen. Klubben ble etablert i 1963, opprinnelig som en utbryterklubb fra Byåsen Idrettslag. Klubben er ifølge Idrettsrådet i Trondheim (2014) byens største rene fotballklubb for barn og unge, og har over 40 % jenteandel blant sine omlag 650 spillere under 25 år. I tillegg til aldersbestemte lag, har klubben seniorlag for menn og kvinner, samt Oldboyslag (M34/39).

Astor FK sitt motto er «Aldersbestemt fotball i fokus», har fostret en rekke gode spillere gjennom tidene, og er moderklubb for Steffen Iversen, Michael Jamtfall, Børge Hernes og Christian Steen, som alle har spilt på Rosenborg Ballklubb. Klubben har egen kunstgressbane, Astorbanen Havstad kunstgress, med nytt kunstgressdekke høsten 2014, og har i tilknytning til anlegget sitt eget klubbhus på Havstad.

Kilde

  • Denne artikkelen er helt eller delvis basert på artikkelen «Astor Fotballklubb» fra Wikipedia på bokmål. For å se bidragsytere; se «historikk» knyttet til den opprinnelige artikkelen og «historikk» knyttet til denne siden.


Eksterne lenker